Kirsten Uijtdewilligen

Ik ben Kirsten Uijtdewilligen en ik ben psychologe. In 2007 heb ik mijn universitaire opleiding Klinische Psychologie (BSc, MSc) aan de Universiteit Utrecht afgerond. Sinds 2009 werk ik als psychologe, eerst in een eerstelijnspsychologenpraktijk en daarna in een grotere christelijke GGZ (nu gefuseerd met De Hoop GGZ). In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Na mijn opleiding heb ik verschillende trainingen gevolgd, onder andere over geestelijke strijd en innerlijke genezing.

Ik werk heel bewust als christelijke psycholoog. In mijn therapie gebruik ik zowel cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie als christelijke vaardigheden. Ik geloof dat alleen God volledig herstel kan geven en dat ik daarbij een instrument mag zijn. In mijn werk focus ik niet alleen op jouw huidige situatie, ik geef jou inzicht in de oorzaak van je pijn zodat je helemaal tot bloei kunt komen. Zo wil ik je helpen om jezelf te gaan zien, zoals God je ziet en weer in je kracht te gaan staan.

Ik ben getrouwd en woon en werk sinds 2018 in Noord-Holland. Ik ben lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en de Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten (CVPPP).