Marjoke van de Werken

Mijn naam is Marjoke van de Werken, en ik ben NIP-geregistreerd psycholoog. Mijn opleidingen heb ik gedaan aan de Universiteit Utrecht (BSc) en Vrije Universiteit in Amsterdam (MSc). Ik heb daarbij een minor gedaan in Psychomotorische therapie. Verder ben ik geschoold in en heb ik ervaring met Acceptance en Commitmenttherapie en Cognitieve Gedragstherapie.

Mijn carrière ben ik begonnen in een psychologenpraktijk in Amstelveen, waar ik deels nog steeds werk.
Ik ben ook bij praktijk Ezra gaan werken omdat mijn verlangen groeide om God meer te betrekken in behandelingen. Dat kwam doordat ik bij mezelf en om me heen ervaarde hoe God ons hart ten diepste kan genezen en helen met Zijn liefde, en hoe een relatie met Hem helpt om te kunnen ‘zijn’.

Ik geloof dat lichaam, ziel en geest met elkaar verbonden zijn, en vind het belangrijk om in mijn werk aandacht te hebben voor al deze aspecten. Ik heb een passie voor lichaamsgericht werken, en wil me daar verder in ontwikkelen. Ook schematherapie heeft mijn interesse. Andere thema’s die mij boeien zijn hechting, het ervaren van en omgaan met emoties, persoonlijke waarden, geestelijke strijd en Gods vaderhart.
In behandeling vind ik het belangrijk om oog te hebben voor wat iemand nodig heeft.